Hangende oogleden

Heeft u last van hangende oogleden? Benieuwd hoe dit komt en wat u er zelf aan kunt doen of hoe een behandeling eruit ziet? Een hangend ooglid kan tot vervelende gevolgen leiden. Merkt u dat anderen u vreemd aankijken of dat ze regelmatig vragen wat er aan de hand is? Het is verstandig om hangende oogleden te laten behandelen, wij kunnen u daar goed mee van dienst zijn.

ooglidcorrecte hangend bovenooglid

Wat zijn hangende oogleden?

Hangende oogleden ontstaan over het algemeen op het moment dat een spier geleidelijk los begint te laten van een ooglid. Daarnaast is het mogelijk dat de spier wat slapper wordt, waardoor het ooglid de kans krijgt om te gaan hangen. Hangende oogleden vormen daarmee geen gevaarlijke kwaal. Het nare hiervan is dat het ooglid zich in het gezicht bevindt, waardoor anderen het direct zullen opmerken en de kans bestaat dat u daar regelmatig op gewezen wordt. Is dat het geval en wilt u er wat aan doen? Wij kunnen u er goed bij helpen.

Hangende oogleden behandelen

We kunnen hangende oogleden voor u behandelen door middel van een operatie. Dat klinkt wellicht heftig, maar stelt gelukkig niet zoveel voor en valt poliklinisch af te handelen. Dat betekent dat u zich op de dag van de behandeling in de polikliniek kunt melden. Na de operatie kunt u gewoon weer naar huis, een opname is niet nodig.

Tijdens de behandeling voor hangende oogleden zorgen we er via een bovenooglidcorrectie voor dat we de spier weer vastzetten of we deze strakker maken. Het gevolg? De spier zal het ooglid weer voldoende aantrekken. U heeft geen last meer van hangende oogleden.

Gratis consult bij hangende oogleden

Benieuwd hoe dat precies in z’n werk gaat of wilt u weten of er daadwerkelijk sprake is van een hangend ooglid? We kunnen het ons voorstellen dat u daar wellicht niet helemaal zeker van bent en u daar gewoon eens goed naar wilt laten kijken. U bent van harte welkom voor een gratis consult. We kunnen u voorbeelden laten zien van hangende oogleden of voor u bevestigen dat u daarmee te maken heeft. Vervolgens schetsen we u graag de mogelijke behandeling, zodat u daar wat aan kunt laten doen.

Gratis persoonlijk consult

Wilt u snel van uw wallen af?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!