Ooglift

Op zoek naar een specialist die u van dienst kan zijn met een ooglift? De ooglift is een populaire benaming voor de ooglidcorrectie. We kunnen zowel een bovenooglidcorrectie als een onderooglidcorrectie voor u uitvoeren, afhankelijk van waar u last van heeft.

Het is van belang om de bovenoogleden en de onderoogleden goed uit elkaar te houden wanneer het gaat om de behandeling daarvan. In het ene geval gaat het om een spier die los is geraakt of slapper is geworden. In het andere geval heeft u te maken met een ophoping van vet of huid onder het oog, waardoor er een stootkussentje ontstaat dat u een vermoeide uitstraling bezorgt. 

Wat is een ooglift?

Benieuwd naar wat een ooglift inhoudt en wat dat voor uw uitstraling betekent? Indien u last heeft van een hangend bovenooglid is de kans groot dat er een spier los is geraakt of dat die wat slapper is geworden. Wij zorgen ervoor dat we de spier opnieuw aan het ooglid bevestigen of dat we de spier wat strakker maken. Op die manier zorgen we er met een ooglift voor dat uw ooglid niet langer voor uw oog zal hangen. U heeft er zelf minder last van en anderen vragen u niet langer of er wat aan de hand is.

Gaat het u om een ooglift voor een onderooglid? In dat geval is er sprake van een ophoping van vet of huid onder het oog. Normaal gesproken leidt dit tot een stootkussentje voor het oog, in sommige gevallen kan de huidplooi wat te groot worden. Ook dit leidt tot een vermoeide uitstraling, waardoor de kans bestaat dat u daar regelmatig vragen over krijgt. Is dat het geval en wilt u daar wat aan laten doen? Wij kunnen u daar goed mee van dienst zijn door middel van een ooglift.

Ooglift of ooglidcorrectie

Een ooglift is eigenlijk niet anders dan een ooglidcorrectie, het geldt als een algemene benaming voor de mogelijkheden op dit gebied. Het is wat dat betreft verstandig om aan te geven of het u gaat om de correctie van een onder- of bovenooglid. Zoals aangegeven gaat het om twee verschillende mogelijkheden, die beiden vragen om een poliklinische operatie. Dat betekent dat u op de dag van de operatie naar de polikliniek kunt komen voor de ooglift en dat u voor het eind van de dag gewoon weer naar huis kunt. 

Gratis consult voor ooglift

Benieuwd of een ooglift in uw geval een goede keuze vormt? Heeft u al langere tijd last van wallen onder de ogen of merkt u dat het bovenooglid is gaan hangen? De kans is groot dat anderen u daar geregeld op wijzen, waardoor het tijd wordt om er iets aan te doen. Wij kunnen u goed van dienst zijn met een gratis consult. We vertellen u meer over de ooglift en de mogelijkheden en kunnen u voorbeelden laten zien van het resultaat van de behandelingen.  

Gratis persoonlijk consult

Wilt u snel van uw wallen af?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!