Wenkbrauwlift

Wilt u een wenkbrauwlift laten uitvoeren of bent u benieuwd of u daarvoor in aanmerking kunt komen? Het liften van uw wenkbrauwen biedt uitkomst op het moment dat de huid rond en boven de ogen is uitgerekt. Deze kan daardoor over de ogen heen gaan hangen, waardoor er een vermoeide uitstraling ontstaat of u daar in de praktijk last van heeft.

Wilt u daar wat aan laten doen door middel van een wenkbrauwlift of zoekt u naar een specialist die u van dienst kan zijn met een gratis consult? Wij vertellen u graag meer over wat er komt kijken bij een wenkbrauwlift, wat u kunt verwachten en hoe we ervoor zorgen dat u de uitstraling weer terug krijgt die u had.

Wat is een wenkbrauwlift?

Een wenkbrauwlift biedt uitkomst in verschillende situaties. Zodra de huid boven en rond de ogen slapper begint te worden ontstaat er een risico dat de huid voor het oog komt te hangen. Het gevolg? U kunt minder goed zien. Hangt het ooglid niet voor uw ogen, maar merkt u wel dat anderen u de laatste tijd anders aankijken dan u gewend bent of vragen ze regelmatig of u vermoeid bent? In die gevallen is het een goed idee om navraag te doen naar de wenkbrauwlift. U kunt er daarmee voor zorgen dat u de huid boven en rond de ogen weer strak kunt laten trekken. Hierdoor ontstaat er een meer frisse uitstraling en zorgt u ervoor dat er geen belemmering voor uw ogen meer hangt.

Wenkbrauwlift of wenkbrauwcorrectie

We kennen de wenkbrauwlift ook wel als een wenkbrauwcorrectie, die nauw verband houdt met een correctie van de oogleden. Het is de plastisch chirurg die de behandeling voor u kan uitvoeren, op basis van uw specifieke wensen. Het is van belang om er rekening mee te houden dat specialisten de beide termen door elkaar heen gebruiken. Wij hebben het hier over een wenkbrauwlift, omdat dit het best aangeeft wat we voor u zullen doen. We zullen een wenkbrauw liften, zodat de huid boven en rond de ogen weer wat strakker komt te staan en er geen sprake meer is van hangende huid of huid voor uw ogen.

Gratis consult voor wenkbrauwlift

Benieuwd hoe we het precies aanpakken of vindt u een wenkbrauwlift toch nog een eng idee? Weet u niet goed wat u zich erbij voor dient te stellen of bent u benieuwd naar het resultaat dat u kunt verwachten op basis van de behandeling die we voor u uitvoeren? Het is verstandig om contact met ons op te nemen, we nodigen u graag uit voor een gratis consult. Tijdens het consult vertellen we u graag meer over de wenkbrauwlift en hoe dat ervoor zorgt dat u uw oude uitstraling weer terug kunt krijgen.  

Neem contact op voor een gratis consult

Wilt u snel van uw wallen af?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!