Fillers onder ogen

Interesse in fillers en op zoek naar meer informatie van de specialist? Houd er allereerst rekening mee dat fillers en injectables twee verschillende dingen zijn. Tot de fillers behoort bijvoorbeeld Botox, de injectables zitten op een andere manier in elkaar.

We kunnen u de verschillen schetsen tijdens een gratis consult en op basis van uw wensen aangeven wat er mogelijk is. Fillers kunt u zien als ‘rimpelvullers’, waarmee we ervoor zorgen dat u uw jeugdige uitstraling weer terug kunt krijgen. Merkt u de laatste tijd dat er meer mensen voor u opstaan in de bus of complimenteren anderen u niet zo vaak meer met uw jeugdige voorkomen? Wellicht heeft u er een paar rimpeltjes bij gekregen, iets waar we met de fillers uitstekend iets aan kunnen doen.

Fillers onder en rond de ogen

Wat zijn fillers?

Fillers brengen we met een injectienaald in de huid in. Dat klinkt wellicht wat eng wanneer u er voor de eerste keer gebruik van wilt maken, maar is voorbij voordat u het door heeft. Fillers zijn geschikt om zowel kleine als middelgrote rimpels te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Om de werking daarvan goed te doorgronden is het allereerst van belang om na te gaan hoe rimpels eigen ontstaan. Deze zijn het gevolg van een verlies aan vet- of bindweefsel. Bekende plaatsen waar dit gebeurt zijn de neuslippenplooi, de wanglijnen en de mondhoekplooi. We kunnen hier door middel van fillers goed iets aan doen, door de huid weer op te vullen en er daarmee voor te zorgen dat deze mooi strak komt te staan en de rimpels verleden tijd zijn.

Fillers aan laten brengen

U kunt fillers aan laten brengen om rimpels tegen te gaan, net als wanneer u de contouren van uw gezicht wilt verbeteren. Wilt u de diepe neuslippenplooi een beetje opvullen of ervoor zorgen dat u de jukbeenderen kunt accentueren? We kunnen u helpen om de wangen en slapen op te vullen, zodat er een jeugdige en krachtige uitstraling ontstaat. 

Fillers hebben altijd een tijdelijke werking, omdat de permanente varianten door de Consumentenbond en de gezondheidsinspectie als onveilig zijn bestempeld. De fillers behouden hun werking 1 - 2 jaar, het is verstandig om ze daarna opnieuw aan te laten brengen. 

Behandeling met fillers

Benieuwd naar een behandeling met fillers en wilt u daar graag meer over horen van een specialist? Wij vertellen u er graag meer over tijdens een gratis consult. U gaat uiteraard nog geen enkele verplichting aan, we willen u graag wat meer vertellen over de mogelijkheden en u eens laten zien wat het gebruik van fillers kan doen voor uw uitstraling. U zal versteld staan van de resultaten van enkele fillers, u ziet er al snel een aantal jaren jonger uit.  

Neem contact op voor een gratis persoonlijk consult

Wilt u snel van uw wallen af?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!