Wallen verwijderen

Donkere wallen onder de ogenDe specialisten bij de ogenkliniek kunnen de meeste wallen verwijderen met een simpele ingreep. Er zijn verschillende soorten wallen onder de ogen waar u last van kunt hebben.

Voor een persoonlijk, gratis consult neemt u contact op door het formulier op de website in te vullen zodat wij uw situatie kunnen bespreken.

Hieronder vindt u een overzicht met een korte beschrijving van de meest voorkomende wallen rond de ogen waar u last van kunt hebben. Op de specifieke pagina's van de soorten wallen vindt u meer informatie over de behandeling ervan.

Wallen onder de ogen

Wallen onder de ogen bestaan voornamelijk uit vet. Dit vet is bedoeld om het oog te kunnen laten draaien in de oogkas. Overtollig vet en huid kan worden verwijderd middels een chirurgische ingreep.
Meer over wallen onder de ogen ...

Donkere kringen

Met donkere kringen onder de ogen wordt vaak de greppel bedoeld die onder het oog loopt. Deze kan donker van kleur zijn door genetische bepaling, pigment, of een vochttekort.
Meer over donkere kringen onder de ogen ...

Dikke ogen

Dikke ogen zijn vaak het gevolg van vocht- of vetophoping. Met een kleine incisie wordt het overtollige vocht verwijderd.
Meer over dikke ogen ...

Vochtwallen

Vochtwallen zijn vaak het gevolg van vermoeidheid en/of slecht slapen, of drinken. Vochtwallen zijn het best zichtbaar 's ochtends na het wakker worden. Heeft u chronisch last van vochtwallen dan zijn er ook klinische oplossingen.
Meer over vochtwallen ...

Blauwe wallen

Blauwe wallen zijn een vorm van vochtwallen. Door de dunnere huid onder de ogen worden de bloedvaatjes hier beter zichtbaar waardoor de vochtwal een blauwe kleur krijgt.
Meer over blauwe wallen ...

Gratis persoonlijk consult

Wilt u snel van uw wallen af?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!