Blauwe wallen

Heeft u last van blauwe wallen? Wallen zijn vervelend, blauwe wallen leiden al snel tot opmerkingen van anderen. Vragen anderen u regelmatig of u een blauw oog heeft of dat er wat anders aan de hand is? Er kunnen verschillende oorzaken leiden tot blauwe wallen, wij helpen u die graag te verminderen of kunnen ze zelfs volledig behandelen zodat u daar geen last meer van heeft.

Wat zijn blauwe wallen?

In plaats van blauwe wallen is er eigenlijk sprake van donkere kringen onder de ogen. Een dermatoloog kan u daar mee over vertellen. Een wal is een uitbochting onder het oog naar buiten en ontstaat vanwege een teveel aan huid of vet. Het is bovendien een soort stootkussentje voor het oog. De donkere kleur onder de ogen kennen we tevens als wallen, al is er eigenlijk sprake van kringen. Het gaat om een groef onder de wal, een soort greppeltje. Deze is donker van kleur. Dit kan zowel een genetische oorzaak hebben als het gevolg zijn van een tekort aan vocht. Afhankelijk van de oorzaak valt er uitstekend iets aan deze blauwe wallen te doen.

Blauwe wallen verminderen

Is er sprake van blauwe wallen die de dermatoloog aan zou merken als kringen? De kans is groot dat u daar wat aan kunt doen door voldoende te slapen, voldoende water te drinken en aan de andere kant weg te blijven van alcohol en cafeïne. Het is van belang om de vochthuishouding rondom de ogen op peil te brengen en vermoeidheid zoveel mogelijk te voorkomen. Indien er sprake is van blauwe wallen in de officiële zin van het woord kunt u deze onder andere goed laten behandelen.

Blauwe wallen behandelen

Benieuwd hoe we blauwe wallen behandelen of wat er op dat gebied mogelijk is? Wij begrijpen dat u wellicht niet goed weet hoe het precies zit en u gewoon eens met een specialist zou willen praten. U bent van harte welkom voor een gratis consult, om na te laten gaan waar de blauwe wallen vandaan komen en wat we daar voor u aan kunnen doen.

Neem contact op voor een gratis consult

Wilt u snel van uw wallen af?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!