Vochtwallen

Last van vochtwallen onder uw ogen en wilt u daar effectief wat aan doen? Benieuwd naar het verschil tussen vetwallen en vochtwallen? We zetten het graag voor u op een rij. U kunt online snel en gratis een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u bovendien meteen weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een gratis consult!

Wat zijn vochtwallen?

Vochtwallen vormen een ‘kussentje’ onder het oog. Het ontstaan hiervan kan verschillende oorzaken hebben. Sommige mensen hebben anatomisch gezien eigenlijk te weinig ruimte tussen hun oogkassen en jukbeenderen, anderen hebben te maken met vochtwallen als het gevolg van ouderdom. Het ‘kussentje’ helpt het oog in de oogkas te bewegen, maar uit zich in de vorm van lelijke vochtwallen.

Verschil tussen vochtwallen en vetwallen

We onderscheiden vochtwallen en vetwallen onder de ogen. Vetwallen zijn erfelijk en vallen eigenlijk alleen operatief te verwijderen. Heeft u aan de andere kant last van vochtwallen? Hier valt ook buiten de operatiekamer aan wat aan te doen, waardoor het verstandig is een gratis en vrijblijvend consult aan te vragen. We helpen u effectief op te treden tegen vochtwallen, zodat u daar zo min mogelijk last van zal hebben. Vetwallen en vochtwallen leiden beiden tot een vermoeide uitstraling en indruk, wat op termijn bijvoorbeeld uw zelfvertrouwen in de weg kan zitten.

Vochtwallen behandelen

Wilt u vochtwallen laten behandelen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dat gebied? We kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Fillers bieden bijvoorbeeld een goede tijdelijke oplossing. We vullen de huid rond de wallen en in de groeven rond de ogen wat op, zodat de wallen minder zichtbaar worden. Heeft u te maken met vetwallen of wilt u voor een definitieve oplossing zorgen? Dan vormt een onderooglidcorrectie een goede keuze. We zorgen er daarmee voor dat u vochtwallen kunt behandelen of u geen last meer zal hebben van uw vetwallen.

Interesse? Neem gratis en vrijblijvend contact op.

Gratis persoonlijk consult

Wilt u snel van uw wallen af?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!